الفرقان -تشخیص، فرق، تفسیر علمی زمان از) القرآن -۱۲-
بســم ﷲ الــرحمن الرحيــم
الرحمن/”نازل شدن آهن از آسمان”
پراهميت ترين آيه ای كه سبب خلقت منظومه شمسی و كٌرهٔ زمين و هستی و منافع بشری در ان اشاره شده؛ و به وسيله كشفيات علمی زمان، معجزهٔ غيرقابل انكار آن عيان و ثابت می گردد (زيرا غير از خالق احدی شاهد بر آن نبوده است … ) ، در اینجا برای خوانندگان فرقان می شود تا نمونه ای از تائید و میزان کشفیات علمی با آیات، برایشان روشن گردد.
این اولین آیهٔ شروع زندگی، همان:
آیهٔ «۲۵» درسورهٔ آهن «۵۷» است!
پس قبلاً باید به شمارهٔ سوره و آیه توجه فرمائید و با میزان کشفیات علمی زمان تطبیق دهید، که خود عیاناً از بالا ترین معجزات است … !:
وزن و حجم اتمی (مولکولی) آهن را که امروزه علم معلوم کرده، از قرار ذیل است:
وزن مولکولی آهن = (۵۷) است؛ (شمارهٔ سوره آهن = ۵۷)
آهن دارای ۳ ظرفیت است ؛ (۵۷ ÷ ۱۹ = ۳) (۱۹، عدد کٌد ریاضی قرآن)
حجم عنصر آهن = (۵-۲) ۳) (شمارهٔ آیه ۲۵) (ﷲ اکبر!)
(س۵۷: ۲۵)
« محققـا ما رســولانمان را با دلايل روشن فرستاديــم و نازل كرديمبا ايشان الكتاب والميــــزان را تا مردم انصاف بپا دارند؛ و آهن را نازلكرديم كه درش سختی شديد و منافع برای مردم است، تا ﷲ معلوم دارد آنكه او و رسولانش را درنهان حمايت می كند، همانا ﷲ قوّی عزتمند است».
در اين آيه تا بحال ربط آهن،رسول، كتاب، و حمايت مردم از ﷲ و رسولانش را فقط از نكته نظر اسلحه و جنگ با كفار ديده اند، زيرا در زمان محمد راه حمايت از ﷲ و «قرآن» بوده است.
ليكن نکات ذیل، که اُس و اساس الفرقان، که درک امروزه از آیات باشد، لازم به قرینهٔ ذهن شدن است:
- بنا براینکه كتابهای خالق هميشه و در هر زمان، در سطح ديد، فهم و شعور مردم همان زمان نازل میشوند و يا (مانند القرآن و توراة) دوباره باز و افتتاح می گردند؛
- با نشانه های سوره و آیه، برای خوانندگان استدلال شده که القرآن برای دو زمان تنظیم گشته؛ و در این قرن پانزدهم، دومین فتح و گشایش آن با الفرقان میباشد؛
- پس امروز با پیشرفت عظیمعلم زمان که « اتم » را شکافته و با « چشمهای الكترونيكی» به دنيای درون انسان راه يافته؛ سطح ديد بشر و زمينه فهم و شعور نیز آمادهٔ گشايش دومین بار قرآن مجید گشته تا برابر با علم روز کلام خالق خویش را درک کند.
لذا، با مطالعهٔ دقیقتری از این آیه بخوبی درک میشود که:
- نه تنها ربط آهن، بمنظور پشتيبانی با اسلحه و زره آهنين نيست؛ زیرا نقل از دفاع و حمایت ﷲ و رسولانش غیاباً و نهانی، و ايمان درونی است؛
- بلكه در آن اشاره به «المیزان» شده که مرحلهٔ بعد «الکتاب»، یا دومین افتتاح و گشایش القرآن است که علم زمان، میزان با کلام ﷲ، « نازل» شدن آهن از آسمان را کشف نموده باشد و ربط آن را با بقيه مفاد این آیه معلوم گرداند.
و اینچنین ملاحظه میگردد که مفهوم اصلی این آیه تنها مربوط به همین زمان ما بوده، و درک کلی آن در زمان پیغمبر محمد امکان نداشته است!
فرقان آیهٔ ۲۵ از سورهٔ آهن (۵۷)
چنانکه در “اکتشافات علمی” ملاحظه شد (… در اثر متلاشی شدن ستارگان، ابری محتوی آهن و عناصر ثقيل، كه لازمه ساختمان زمين و منظومه شمسی ما بوده است، در فضای بين ستارگان شناور می شود و ميلياردها سال بعد از آسمان با باران به زمين نازل می شود) ؛
« نازل شدن آهن»و از جمله منافع آن، عناصر ثقيلی که اساس ساختمان حياتی و زندگانی انسان بوده، كليد سرّ این آیه باشد، به دو دلیل ذیل:
) اولاً، اینکه پایهٔ بنای ساختمان جسمی انسان و محل زندگی اش بوده که در مدت زمان عمرش در آن، معلوم بدارد که “امانت” روح ﷲ و ایمانش را حفظ کرده است
(۳۳: ۷۳ -۷۲:) « در واقع ما امانت (مقدار روحی از ﷲ) را كه بر آسمانها و زمين و كوهها پيشنهاد كرديم؛ پس آنها از حمل آن امتناع ورزيدند و از آن ترسيدند و انسان آن را حمل كرد حال آنکه (طبیعتاً) ستمگر، جاهل بود.
) « (خطر و مزيت آن) که ﷲعذاب كند مردان و زنان منافق، و مردان و زنان مشرك را؛ و می پذيرد ﷲ توبه مردان و زنان مؤمن را؛ و ﷲ بخشنده ای رحيم است.» )
) ثانیاًشروع گشايش دومین علم « كتاب» و رسیدن زمان “میزان/الفرقان” را گویا است:
(۱۷: ۸۵:
«از تو در بارهٔ الروح سئوال میکنند؛ بگو، الروح (القرآن) از امر ربم باشد و آنچه از علم آن برای
شما آمده قلیلی بیش نیست.» )
(از این آیه بخوبی روشن است که تنها مقدار کمی از علم کتاب برایشان باز شده بوده؛ و ما بقی علم کتاب برای آنها نبوده است)
خوانندگان محترم توجه داشته باشند که:
اگر انسان پیشنهاد حمل امانت را قبول نکرده بود، همه چیز “یک پارچه” میماند، آسمان و زمین از هم شکافته نمیشد، و زمین هموار و مفروش نمیگشت (چنانکه آیات آن قبلاً در مبداء خلقت علمی ملاحظه شد)!
لیکن این دنیای مادی، بصورتی که امروزه بچشم میاید، فقط بدین جهت بوده که انسان، مدت زمانی در زمین عمر کند تا بتواند لیاقت خویش را در حفظ “امانت”، و وفاداری و ایمان به رب بیازماید.
و حال به جملات آیه بپردازیم:
) « محققاً ما رسولانمان را با دلايل روشن فرستاديم، و نازل كرديم با ايشان « الكتاب» و « الميزان» را تا مردم انصاف بپا دارند … ..»:
) رسولان زمان ما، که با ایشان مدرک و دلیل روشن نازل شده، همان زمان، علم و کتاب باشند.
“کتاب” که مدرک کُد ریاضی خویش را عیان کرد، (البته رسولان، شامل بشر نيزمی گردد؛مثلاً، دكتر رشاد خليفه كه كُد رياضی القرآن را در سال ۱۹۷۴، بوسیلهٔ “کمپیوتر”کشف کرده، ارائه داد) كه از بالاترين مدرك علمی، و تصديق الوهيت غيرقابل انكار است؛
و یا همچنين كه امروزه «علم زمان» چهار قوای خالق ذرّات هستی را بوسیلهٔ چهار سمبول فیزیکی معرفی نموده، که چهار حرف کلمهٔ “ﷲ” میباشد، به میزان تمام جزئیات صفات خالق؛
و یا باز در همین آیه، در بارهٔ نازل شدن آهن از آسمان کهراز پايه و اساس ساختمانی دنيای انسان در آن نهفته … .
« الكتاب» و «الميزان»، با «الف–لام» اختصاصی، البته کتاب آسمانی است، که شامل کتاب زمان ما،القرآن، و ميزان آن باشد (که الفرقان یا فرق، ميزان و سنجش کتاب با علم زمان است).
كلمه ميزان كه به معنای « وسيله سنجش» باشد، توجه داشته باشید کهلغتش بعد از « الكتاب» آمده.
پس منظــور وسيله سنجش کتاب، برای مردم زمانِ “بعد از كتاب”، كه مردم امروزی باشند (كه ۱۴۰۰ سال از نازل شدن القرآن برايشان گذشته) ، تا آنها نيز بتوانند فرق قرآن، کتاب خویش را به ميزانو بر وزنهٔ اكتشافات علمی زمانخود بسنجند، و آیات آن را به دانش روز درك كنند. لذا بنا بر تجويزات « كتاب» و از روی علم، راه حق، درستكاری و انصاف را پیش گیرند؛ به علم قسط و اندازهٔ هر چيز پی برده، وزنه درست ميانه روی را بكار آرند و ديگر پیرو ابهامات « روايات » چندین و چند صد ساله نباشند …
پس با این همه ادله و معجزات روشن میزان علم و کتاب، جای دارد که مردم، با انصاف حق را به حقدار دهند و پس از این دیگر بشری را بجای خالق نگیرند و یا شریک وی نگردانند …
(که امروزه در دنیاو پیروان تمام مذاهب در بیراههٔ بت پرستی و شرک افتاده اند) –
« … .و آهن را نازلكرديم كه درش سختی شديد و منافع برای مردم است، … .»
-چنانکه در کشفیات علمی ملاحظه شد: “آهن از آسمان نازل شده و سخت ترین عنصر دنیا است، و پایه و لازمهٔ ساختمانی كره زمين و منظومه شمسی ما بوده است … .”-
« … .تا ﷲ معلوم دارد آنكه او و رسولانش را درنهان حمايت می كند، … ».
-در این جمله، ربط با “نازل شدن آهن از آسمان” معلوم میگردد؛ که فقط به جهت امتحان بشر بوده که خالق، با نازل کردن آهن، زمین را مفروش کرده و محل زیست و آسایشی برای انسان هموار نموده تا مدت زمانی که امتحانش خاتمه یابد. پس آنچه بشر امروزه بچشم میبیند، بدلیل همان ذرهّ آهنی است که مبداء ساختمان همه چیز وی بوده است … .!
و چون مردم امروزه فراموش کرده اند که در عالم ذرّه با خالق عهد بسته اند که به “امانت روحی” که حمل میکنند وفا دار بمانند، پس باز هم یاد آوری شده که كسی كه در زمان زندگی اش از « الكتاب» (القرآن) و سپس نيز از « الميزان» (الفرقان) پيروی و حمايت كند، كه در واقع حمايت از ﷲ و رسولانش باشد، لياقت دنيای غيب و اعلا را می يابد؛ و مدرك صدق اين وعده و آیه، همان نشانهٔ معجزه آسای نازل شدن آهن از آسمان است تا به علم روز، كه صدها سال بعد از نزول آیات بوده باشد، تائید گردد و امکان هر گونه شك و شبهه را از میان بردارد که این کتاب كلام خود خالق عالمیان است! –
« … همانا ﷲ قوّی عزتمند است!»
) و در خاتمه چون اين آيه گويای قوّهٔ بينهايت ﷲ، عظمت قدرت خلقت او، و طرز خلقتش را می رساند كه در همه حال به يك صورت و سيستمبنا شده؛ (۳۵: ۴۳)
« استکبار در زمین و مکر و حیلهٔ زیان آوری میکنند، (باید بدانند) که مکر زیان آوری جز بر صاحبانش بلائی فرود نیا ورد. مگر اینها بجز سنّت یا طریقهٔ امم گذشته انتظاری دارند؟
پس (بدان) که نه هرگز در سنّت ﷲ تبدیل (دگرگونی) می بینی؛
و نه هرگز در سنّت ﷲ تحویل (تفاوت) بینی! »
چنانکه خالق اساس ساختمان زندگی مادی را برای بشر بر پایهٔ آهن بنا کرده؛ اساس زندکی معنوی اش را نیز بر پایهٔ استحکام و استقامت ایمان و وفای به عهد پایه گذاری نموده!
اينكار نيز البته فقط در توان ﷲ است كه قوّه و اقتدارش عظيـــم بوده، بهر كاری تواناست و لـــذا جملــه: (ﷲ قوّی عزتمند است) ، اشاره به قوّه و عزّت ﷲ در خلقت دنيای انسان و پاداش او به بندگان لايق می باشد.
پس نازل شدن آهن مربوط به ساختمان دنيا و منافع ضروری حياتی بشربوده؛ و اين ساختمان نيز بدين جهت كه بشر لايق، پايدار در ايمان و حمايت از ﷲ و رسولانش، از جانب ﷲ به ارزش و ميزان خود، كه عزّت و سربلندی در دنیا و عالم غيب باشد، برسد.
چنانکه در ” کشفیات علمی” ملاحظه شد، تا بحالسرحد دانشمندان، “دیوار پلانک”یا پردهٔ قـوّهٔ جـاذبه بوده، که احتمال هر نوع زیست و موجودیت را در آنسوی “دیوار” امکان نا پذیر دانسته اند
لیکن امروزه این سرحد نیز، تا حدی، برایشان برداشته شد و با کشف (string/M) theory) یا
“احتمال بینهایت”،بدینجا رسیده اند که امکان وجود عوالم دیگری را در آنسوی “دیوار” بدهند … ..
و حال آنکه ما از طریق القرآن، ۱۴۰۰ سال قبل از آنها … ، آگاه بوده ایم که این سرحد تنها برای مخالفين و متمردين، اشخاصی كه ایمان و كتاب ﷲ را تكذيب می كنند، میباشد، و در آنسوی اين « ديوار» عوالم و جنّاتی بینهایت وسیعتر از این دنیا (۳: ۱۳۳) ، موجود میباشد کهمحل عرش الرحمن و زيست فرشتگان است!
و باز هم میدانیم که روزی فرا میرسد که “شتر از سوراخ سوزن میگذرد” (احتمال بینهایت) ، تا ببینند که
در آنسو عوالمی هست … .!
س ۷: ۴۰ « در واقع كسانی كه آيات ما را تكذيب می كنند و از آنها به تكبر می گذرند، درهای آسمان برای ايشان گشوده نمی شود و هر گز داخل جنّت نمی شوند تا وقتی كه شتر از میان سوراخ سوزن بدر شود، و اين چنين سزا می دهيم مجرمين را».
اينجا معلوم می شود كه چرا درهای آسمان برای چنين اشخاصی گشوده نمی شود كه در واقع خودشان از فرط غرور به علم “خویش” … ، درب حقيقت را به روی خود می بندند … ؛
ليكن آنان كه از درب آيات كتاب ﷲ وارد شوند، البته ديگر نكته مجهولی درباره آنسوی « ديوار پلانگ » برايشان باقی نخواهد ماند.
و عده ای نیز القرآن را سطحی قضاوت كرده، مورد ايراد قرار می دهند که تكراری است … لیکن در واقع منظور و فرق آيات آن را درك نكرده اند؛ يا ربط بعضی كلمات را در متن آياتی مثل آیهٔ نازل شدن آهن، نفهميده اند، كه البته تنها علم امروز امكان توضيح آنها را داشته است. در اینباره توضیحات و دلیل تکرار بعضی از آیات، در قسمت “توبهٔ ملائک شورشگر”در همین سایت، آمده است.
پس حال به عظمت اين كتاب پی ببرند و سوی مغفـــرت رب متعال بشتابند كه انشاء ﷲ از نعمتهای آسمانی و زمينی او برخوردار گردند
س ۳:۱۳۳: « و بشتابيد سوی مغفرتی ار ربتان و جنّتی كه عرضش كل آسمانها و زمين است، آماده برای متقيان ابدی».
پس خوانندگان محترم با كمال اطمينان خاطر بدانند كه بحمدلله در اين كتاب، بدون هيچ انحرافی، فقط از درب آيات ﷲ وارد می شوند و غير از روايات علمی به جهت تطبيق و تشخيص بهتری از كلمات ﷲ با علم امروزه، هيچ حديث و روايتی خارج از خود حديث القرآن نخواهد بود:
س ۷:۱۸۵: « آيا نظر نكردند در فرمانروائی آسمنها و زمين و هر آنچه ﷲ از چيز (مولكول، ذرات) خلق كرده؛ ديگر آنكه شايد اجلشان نزديك شده باشد، پس به كدام حديث ديگر بعد از اين (قرآن) ايمان می آورند؟»
لذا با اجازه ﷲ، اين درب ها را يكی پس از ديگری بگشائيم و با كشفيات علمی زمان تطبيق دهيم.
پس بپردازیم به: