الفرقان -تشخیص، فرق، تفسیر علمی زمان از) القرآن -۳-
بســم ﷲ الــرحمن الرحيــم
نقش القــــرآن، “عرش کلام ﷲ” در زمين:
کلمات ﷲ “مُطاع” ميباشند:
س۸۱: ۱۹) « در حقيقت اين قول رسولی است كريم ،
:۲۰) « دارای قوّه ای است هم قوّهٔ عرش: مكين،
:۲۱) « اطاعت شونده به جهت اينكه امين (به امانت خويش) است.
در اينجا مجدداً باید سنّت ﷲ را يادآوری كنم، كه کُلا” سيستم خلقت تمام مخلوقات را بر يک پايه و اساس مقرر کرده است؛ و توجهتان را به توضيحات ذيل جلب مي نمايم كه ملاحظه كنيد القرآن صفت « ذي القرنين» يا « كامپيوتر» را دارا است و تا چه حد طــرز كارشان به يك روش پايه گزاری شده است.
پس برای اجرای القرآن نيز، درست بمانند كامپيوتر، اول بايد با كتاب « راهنمائی» اش آشنائی كامل حاصل كرد.
امروزه كه ما با طرز كار كامپيوتر آشنا شده ايم، می دانيم كه برای استفاده از آن، اولاً بايد دستگاه به جــريان برق وصل باشد؛ سپس حروف كُدی لازم است كه نقش « كليد» را دارند كه دستگاه بكار درآید و « درب» آن به رويمان باز گردد تا جواب سؤالات و خواسته هايمان را بر صفحهٔ آن بيابيم.
س۶: ۳۸ «در الکتاب بهیچ وجه افراط (زیاد و کم) نشده» (آنچه لازم داشته باشيم در القرآن مييابيم.)
اگر تا به حال به معجزهٔ كُد رياضی القرآن آگاه شده باشيد، حتماً می دانيد كه در دنيا تنها كتاب كاملی با كلمات كُده، فقط القرآن است! و كُد كليد كلمات نيز تنها در حروف عربی قرار داده شده.
پس بی جهت نيست كه اولين ســــوره آن بايد به نام« الفاتحه»=«سبب گشايش/بازكننده/كليد/کُد»باشد ، و چون اين سوره مخصوص « صلــــوة » يا به فارسی « توصّل» است، لذا هيچ شكی باقی نمی گذارد كه «کُد » گشايش درب وصلت بنور ﷲ (س ۴۳:۳۳) است و مانند كامپيوتر، حتماً بايد از طريق كلمات كُدِ بازكننده (الفاتحه) اجرا شود؛ وچنانكه برای افتتاح و شروع كلمات بر صفحات القرآن، از اين كُد استفاده شده، و كليد بازكنندهٔ تمام سُوَر آن قرار داده شده است.
(س ۴۳:۳۳): « اوست آنكه بر شما وصل می گردد و همچنين ملائكش، تا برون آورد شما را ازظلمات سوی نور، كه او بر مومنين رحيم است.»
نتيجتاً، برای توصّل به نور ﷲ (نماز) ، و بازشدن قفل درهای خواسته ها، يا باز شدن گرهٔ هر مطلبی، بايد حتماً از كلمات كُد«الحمد»استفاده شود و تلفظ كلمات نيز به عربی (زبان كُد) مقرر شده تا وصلت « نور» و يا گشايش در امور انجام گيرد.
همچنين دعاها و ذكرهای قرآن کريم كه بايد (حتی المقدور پس از درك) ، به زبان كُد تلفظ شوند تا “مُطاع” شوند و درهای اجابت فتح گردد.
(چنانکه در “نقش القرآن” ملاحظه میکردد، قرآن مجيد “عرش کلام ﷲ” است؛ وفرمان يا کلماتش مُطاع و اطاعت شدنی ميباشند!)
پس تلفظ حروف كلام ﷲ و قرائت القرآن به عربی، بدون هيچ شك و شبهه، خاصيت ازدياد انرژی « روح ﷲ» را در فضا دارد. در ضمن نبايد فراموش شود كه انسان از فضای جان و روح دنیای درونی اش گرفته، تا فضای دنيای خارجی كه در آن زندگی می كند، سخت به همين انرژی روح ﷲ محتاج است. تمام آلودگيهای امروزی دنیای درون و دنيای بيرون انسان، فقط حاكی از فقدان اين
«انرژی»، و رشد ندادن و از دست دادن قوّهٔ مقدار روح ﷲ بوده كه از اول در انسان به امانت دميده است (درباره چگونگی ازدياد انرژی روح ﷲ در انسان و دنيا، در صفحات بعد)
الحمدلله رب العالمین